Openen
Foto O. de Jager
Deelname aan de modelspoordagen in Breskens, 24-25 mei '08,
door Gideon Biesot.

Aangezien het steeds moeilijker word om aan evenementen deel te nemen, worden we dus creatiever om toch publiekelijk onze hobby te tonen. Een zeer leuk initiatief kwam van het Spoor G forum. Een aantal leden hiervan en in het bijzonder Wim Waleboer heeft dit modelspoorweekend mogelijk gemaakt.

Toen dit evenement ter ore kwam bij het Spoor II Club bestuur hebben we direct besloten hieraan deel te nemen. Zeer hartelijk was de ontvangst en mogelijkheden genoeg iets te doen.

Enig nadeel was dat we zelf iets moesten regelen om het materieel droog te houden. Een party tent van 3x6 bood soelaas het gebruik hiervan bleek toch wel nodig wat de investering recht deed. Otto had zelf ook nog een 3x3 tent en zodoende kon alles overdekt staan.

De baan zelf was aangelegd op het modulaire tafel systeem en voorzien van wat scenery om het geheel toch een aangekleed aanzien te geven.

Naast onze deelname en de treinentuin zelf was er ook de deelname van de groep live-steamers met de afkorting HSB wat voor vele benamingen staat! Kortom ze zijn Het Spoor Bijster! Ook was er nog een modulaire baan van grootmodelspoor met leuk materieel.

Opvallend was tevens dat het evenement over het hele weekend zeer goed bezocht werd. Alle facetten van modelbouw in spoor II kwamen aan het licht. Aandacht werd er ook besteed aan een aantal zelfbouw gebouwen. Zondags was er zelfs verkoop door twee bekende LGB handelaren die de mogelijkheden van dit evenement hadden ingezien.

Door het succes van de modelspoordagen in Breskens is er al besloten om het volgend weekend op 6 en 7 juni 2009 te houden, noteer het vast in uw agenda! Ook de Spoor II Club zal dan weer van de partij zijn.

Openen
Foto G. Biesot
Openen
Foto O. de Jager
Openen
Foto G. Biesot
Openen
Foto O. de Jager
Openen
Foto G. Biesot
Openen
Foto O. de Jager
Openen
Foto G. Biesot
Openen
Foto G. Biesot
Openen
Foto O. de Jager